WAT BIEDT RIK KOOYMAN AUDIO U?

Van vroeg in de pre-productie tot aan de laatste fase van de post-productie van uw project staat Rik Kooyman Audio klaar om u te helpen, adviseren en  voor u en uw project te werken. Met sound design, geluidsnabewerking, of originele muziek op maat geschreven wordt uw project naar een hoger niveau getild.

Verder kan ik u adviseren en begeleiden bij elke stap in het proces op gebied van audio, van de keuze in microfoon, locatie of geluidsman in pre-productie tot de keuze voor het geluidsformat of het maken van OMF bestanden tijdens de post-productie. Met een breed netwerk kan ik u ook helpen met het vinden van de de juiste geluidsman en crew voor uw productie.

Dit alles voor zeer schappelijke prijzen, mogelijk zowel op uur als project basis, zodat zelfs projecten met een laag budget een professioneel afgewerkte sound kunnen krijgen. Daarnaast bied ik voor (af) studerende filmstudenten een speciaal tarief aan voor de complete geluidsnabewerking en eventuele sound design van hun film. Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Schermafbeelding 2017-04-26 om 18.01.33.png
Rik Kooyman Audio Engineer

Over mij

 

 

Mijn naam is Rik Kooyman, al meer dan 10 jaar is het mijn passie om muziek te schrijven, op te nemen en te produceren. Daarnaast werk ik ook veel aan het creëren van geluidseffecten voor en in samenwerking met filmmakers, visuele artiesten en animators.

In al die jaren heb ik een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan en in aanraking gekomen met een enorme diversiteit in muziek, genres en geluidsprojecten.

- Meer dan 10 jaar ervaring met muziek & audio

- Gediplomeerde audio engineer

- Bachelor of Arts in Audio Production met 1st Class Honours

 


DIENSTEN

SOUND DESIGN

Geluid is 50% van de ervaring in film! Met het juiste sound design komt uw film tot leven en neemt deze de kijker mee in de beleving. Van compleet nieuwe geluiden tot subtiele toevoegingen zoals foley en ambiance, ik kan het voor u doen!

GELUIDSNABEWERKING

De edit is ge-locked en de film is klaar voor de colourgrade, maar vergeet niet dat het geluid nog vele malen beter kan klinken door de juiste geluidsnabewerking! Met de juiste software en skills laat ik het setgeluid van uw film gepolijst klinken!

ORIGINELE MUZIEK

Persoonlijke en op maat geschreven muziek voor uw project. Op basis van uw aanwijzingen en in welk genre dan ook schrijf en produceer ik de muziek voor uw film, game, app of welk ander project dan ook. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u in goede handen!


DE STUDIO